keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Kolmaskymmeneskuudes: Oletko osallistuja vai sivustaseuraaja?

Siskosten podcasteja voit kuunnella nyt myös Lahen ajat -sivuston kautta eli samat podcastit ilmestyvät myös uuden paikallismedian sivuilla.Eli sivuille eksyvät Lahen ajat -sivuston kävijät, ei olla niin erikoisuudentavoittelijoita (eipä), että aloitettais numerointi huvikseen epämääräisestä yli kolmenkymmenen luvusta. Ei vain haluttu luopua numeroinnista, kun näin sinnikkäästä podcasteja tehty!

Podcastissa siskokset pohtivat omaa lahtelaisuuttaan ja kertovat, miksi halusivat osallistua sivuston sisällön tekemiseen. Vastaus: Oikeastaan sen vuoksi, että ovat lahtelaisia ja haluavat olla tukemassa paikallista kansalaismediaa.
Lahden kaupuningtalo
Lahden kaupungintalo on kaunis. Kuva: Timo Autio

Ulla myöntää, että hänellä on viha-rakkaus-suhde Lahteen. Molemmat saavat raivokohtauksen, kun joku sanoo Lahtea Suomen Chicagoksi. Mutta miten tämä liittyy purjeiden reivaamiseen tai eskimokäännökseen? Sen saat selville kuuntelemalla podcastin.

Siskokset pohtivat myös osallistumisen merkitystä elämän sisällön rikkauden kannalta. Tämä pätee myös yhtä lailla Suomen Kansalaistorin uudenvuoden juhlaan ja hiihtoon.
Kesto alle seitsemän minuuttia.

Videolta voit vielä fiilistellä juhlavuoden avajaisia:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti